Gelukkig nieuwe jaar

Het team van Diëtistenpraktijk Compleet wenst u een gezond en fit 2020.

Wij hebben er zin in om u ook dit jaar weer te voorzien van professioneel dieetadvies. We gaan ook aan de slag met coaching. Juanita van Engelen heeft eind 2019 de jaaropleiding tot vitaliteitscoach succesvol afgerond.

Bij aanmelding kunt u aangeven of behoefte heeft aan coaching of aan dieetbegeleiding. Ook gedurende uw traject bij de diëtist kunt u switchen van begeleiding naar coaching. In een volgend bericht zal ik nog wat beter duiden wat de verschillen zijn.

In maart 2020 starten we het het uitvoeren van de GLI met het Cool-programma. Meer hierover en de start data volgen snel.

Dorsa wordt een vast onderdeel van ons team. Daar ben ik bijzonder blij mee. Wat heeft ze mijn verlof toch super goed waargenomen. Naast diëtist is Dorsa ook orthomoleculair therapeut. Dit jaar heeft Dorsa ook de opleiding orthomoleculair therapeut met de specialisatie kinderen gevolgd. Bij aanmelding kunt u aangeven of u komt voor dieetbegeleiding of een therapeutische vraag heeft. In een volgend bericht zal ik verder ingaan op de voordelen van orthomoleculaire therapie binnen de diëtistenpraktijk.

Verder zijn we bezing met het uitzoeken wat de Vegan-switch voor ons als praktijk kan betekenen, en zijn we dol enthousiast over intermittent fasting en willen we dit meer handen en voeten gaan geven.

Een hoop plannen voor 2020. Wij hebben er zin in.