Flyers downloaden

Even voorstellen

Juanita van Engelen-Hoeneveld

Mijn naam is Juanita van Engelen-Hoeneveld (1984) en ik ben gediplomeerd diëtiste. Als diëtiste sta ik graag dicht bij de mens. Door persoonlijke omstandigheden, wensen en mogelijkheden te combineren komen we gezamenlijk tot een persoonlijk behandelplan. Verder werk ik vanuit de optiek dat met de juiste voeding klachten kunnen worden verholpen of voorkomen. Elementen uit de orthomoleculaire voedingsleer komen dan ook regelmatig terug in het behandelplan.

In 2006 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool succesvol afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij verschillende diëtistenpraktijken in Rotterdam werkzaam geweest en heb ik voor de klas gestaan op de Haagse Hogeschool. Aanvullend hierop heb ik de opleiding kindervoeding en diëtetiek gevolgd, cognitieve gedragstherapie voor diëtisten, orthomoleculaire gezondheidsleer, de FODMAP training, en bezoek ik jaarlijks diverse bijscholingen en symposia. Dit alles om u de specialisatie en begeleiding te bieden die u nodig heeft.

Wat kan ik voor u betekenen?


Dorsa Sadeghianpour (1981)

Ik ben diëtist en orthomoleculaire therapeut. In 2013 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool.
Vanaf mei 2019 ben ik gestart bij Compleet dieetpraktijk. In de eerste plaats ter waarneming van mijn collega Juanita van Engelen-Hoeneveld ivm haar zwangerschapsverlof.

Als student voeding en diëtetiek worstelde ik met overgewicht. Door mijn eigen ervaring en natuurlijk mijn opleiding kon ik mijn opgedane kennis omzetten naar de praktijk. Hierdoor heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken met een koolhydraatbeperkte leefstijl. Ik ben nog steeds enthousiast over deze methode en niet alleen bij overgewicht!
Er is veel wetenschappelijk bewijs dat een koolhydraatarm leefstijl de beste manier is voor een toename van de vitaliteit, energie, concentratie en om gezondheid te verbeteren en het risico op ziekten en aandoeningen te verminderen. Koolhydraatarm leefstijl vertraagt ook de veroudering.

Vanwege mijn Perzische/Iraanse achtergrond en ook door de Nederlandse samenleving met meer dan 177 verschillende nationaliteiten, ben ik geïnteresseerd in de verschillende eetculturen. Ik heb mij verdiept in de verschillende keukens en ook vele zalige gerechten uit deze verscheidene eetculturen geproefd.

Gezien mijn grote passie voor de natuurgeneeskunde heb ik me gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. Deze therapie streeft ernaar om voor de lichaamscellen een optimale concentratie voedingsstoffen, vitamines en mineralen te realiseren. Daarnaast heb ik de opleiding; “het FODMaP arme dieet” volbracht. Het FODMaP-arme dieet is een effectieve behandeling bij o.a Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en andere darmklachten.

Tevens geef ik graag persoonlijke en professionele begeleiding aan kinderen en jongeren om de belangstelling te wekken in het bereiken en beheersen van een gezond gewicht. Tijdens de begeleiding is aandacht voor het vergroten van het zelfvertrouwen en preventie van gezondheidsklachten een belangrijk aandachtspunt.

Ik vind het ontzettend fijn en dankbaar werk om met de cliënt een band op te bouwen, samen naar oplossingen te zoeken en bij te kunnen dragen aan herstel, verbetering of behoud van kwaliteit van leven. U kunt bij mij terecht voor deskundig en betrouwbaar voedingsadvies passend bij uw leefsituatie en eetcultuur.
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten op het spreekuur.

Madelein van den Ban

Mijn naam is Madelein van den Ban (8 november 1971). Sinds 2014 ben ik gediplomeerd diëtiste. In mijn vrije tijd kook ik graag en rijd ik paard. Na diverse banen te hebben gehad – van vermogensadviseur tot het runnen van een hondenuitlaatservice – ben ik in 2009 gestart met wat ik altijd al wilde doen: het volgen van de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Sindsdien heb ik bij diëtistenpraktijken in Rotterdam en Delft gewerkt en sinds mei 2017 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Om tot een goed behandelplan te komen, houd ik rekening met uw voorkeuren, eventuele klachten en leefstijl. Op basis van uw situatie bekijken we samen welk advies het best aansluit bij u.

Daarnaast heb ik diverse trainingen en scholingen gevolgd op het gebied van voeding, zoals de FODMAP training en “Keer diabetes om”. Dit najaar start ik met de scholing Cognitieve Gedragstherapie. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, kan ik de juiste begeleiding geven.

Ik help u graag verder!